Pompe submersibile

Afiseaza: 17 produse

Vă oferim un ghid rapid pentru achiziționarea de pompe submersibile, si va ajutam sa gasiti, în foarte puține pasaje, modelul care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Primul lucru pe care trebuie să-l evaluați este NIVELUL PRODUSULUI: gândiți-vă la intensitatea și cât de des veți folosi pompa de apă electrică, selectați un nivel care ar trebui să fie adecvat pentru utilizarea dvs., modelele noastre  sunt potrivite în special pentru amatori dar si profesionisti.
 

UTILIZARE POMPELOR SUBMERSIBILE


Utilizarea pompelor de apă de drenaj electric: pot fi folosite pentru a scurge apa menajera  sau apă limpede și curată.

Pompele submersibile pentru ape murdare ajuta la extragerea de reziduuri mari de murdărie. Acestea sunt ideale pentru cei care au necesitatea de a elibera canalele de scurgere și lacurile mici; pompe submersibile practice și tehnologice pentru sondele de apă și rezervoarele pentru a se scurge în siguranță totală.

În timp ce pompele submersibile de scurgere a apei limpezi se dovedesc a fi mai potrivite pentru apa curată (cu toate acestea, acestea reușesc să filtreze reziduurile de murdărie de aproximativ 5 mm) și sunt ideale pentru a scurge bazine și apă murdară.

Rata maxima de flux:
-este, fără îndoială, un filtru foarte important deoarece indică cantitatea de litri de apă pe oră pe care pompa de apă reușește să se scurgă, aceste date trebuie evaluate împreună cu filtrele de mai jos (cap și presiune maximă) și este sinonim cu eficiența și puterea motorului.

Cap maxiim:
- funcția acestui filtru este legată de funcția anterioară, capul indică distanța până la care este garantată debitul maxim al pompei de apă submersibile. Aceste date trebuie să fie luate în considerare împreună cu datele tehnice ale înălțimii de pescaj: dacă luăm în considerare faptul că o pompă are o înălțime a curenților de 7 m, cap de 8 m și debit maxim de 14000 l / h, putem afirma cu ușurință că mașina reușește să transporte o astfel de cantitate de apă pe o distanță de până la 15 m.

Presinue maxima:
-filtru fundamental care trebuie luat în considerare împreună cu capul max; acestea sunt două date direct proporționale, una crește ca și cealaltă.

Puterea de absortie:
-indică puterea motorului în watt, de fapt vorbim despre pompele de scurgere electrice (apă submersibilă pentru apă curată sau murdară) cu motor monofazic electric.

Suport clienti Luni - Vineri: 8.30-17.00, Sambata si Duminica: Inchis

0767718977 contact@einstrumente.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!