Mori electrice cereale

Afiseaza: 9 produse

Despre gama de mori eletrice cereale disponibile pe eInstrumente


Morile electrice pentru cereale sunt instrumentul ideal pentru producerea făinii si pentru hrănirea animalelor. 

Gama oferita de eInstrumente  pentru mori electrice cereale sunt mașini de măcinat cu ciocanele si cu lamă, sau cu ambele tipuri de macinare pe modelele de frezat electrice profesionale. Pentru unele modele este posibilă alegerea gradului de măcinare a cerealelor prelucrate.

Prin schimbarea diferitelor site de dimensiuni, de la 2 mm la 8 mm, în fiecare gaură, se poate obtine o făină mai mult sau mai puțin brut. 


Optiuni pentru motorul unei mori pentru cereale 


Propunem atât motoare cu o singură fază, cât și motoare trifazate pentru cele mai grele și dificile intrebuintari ale acestor mori peentru cereale.

Morile electrice de măcinat grâu sau cereale sunt cu modelele ieftine și ușoare, care pot fi de clasificate ca produse pentru gospodari de rand sau dermieri profesionisti.

Morile electrice pentru măcinat grâu sau cereale sunt ideale pentru uz casnic, dar cu siguranța, unele modele, sunt indicate pentru furajul destinat animalelor. Acestea sunt indicate pentru animale mici cum ar fi: bovine, porci, iepuri, pui și altele similare. Aceste tip de moara electrica pentru cereale are o caracteristica foarte utilă : coș integrat pentru depozitarea furajelor. Acest lucru face moraritul mult mai rapid.Colecția de saculete, tipică pentru modelele profesionale, este potrivită pentru a depozita separat un sac si pentru o funcționare fără oprire.
 

Performanta pentru o moara cereale electrica:


Producția pe oră poate atinge 250 kg/h pe cele mai performante modele de mori electrice cereale, dar oricum productivitatea depinde de tipul de cereale și de sita aplicată. 

De exemplu:
  • porumbul este cel mai usor de sfaramat, care garantează o producție mai mare pe oră decât cea mai grea.
  • graul sau alte mixuri de cereale, nu aduc aceasi productivitate ca pormbul


Alte detalii despre utilizarea unei mori electrice pentru cereale:


Măcinarea profesională a cerealelor cu o moara electrica:

Aceste mori vă permit să obțineți între 80 și 150 kg de făină pe oră, în funcție de motor și de finețea măcinării. O moara profesional reprezintă cel mai bun compromis între calitatea făinii, finețea și randamentul de măcinare.

• Utilizare simplă și universală
Moara profesională poate prelua toate cerealele și legumele, cu condiția ca ele să fie uscate și să nu fie prăjite în ulei sau uscate, cum ar fi, de exemplu, soia. 
Utilizarea morilor electrice pentru cereale noastra poate fi extinsa si la alte produse, de exemplu, castane pre-masurate, condimente, .... 
Reglarea sitei este usoara si instantanee. Vă permite să obțineți toate tipurile de făină, de la zdrobirea grosieră la o finisare matasoasă. 
Moarile se potrivec perfect într-un mediu de lucru în care standardele alimentare sunt elementare.

• Utilizare curată și fără praf
Expulzarea făinii cu aer, fără praf datorită unui ejector cu un filtru de aer, recepția făinii este într-un sac de făină 

• Construcție solidă și robustă
Mii de ore de funcționare fără întreținere. 
Motoare puternice care permite o pornire rapida atunci când camera de măcinat este plină. 
Pietrele morilor sunt de calitate sui fiabile
Pietrele de moară cu auto-ascuțire, create pentru a rezista fără a recuta. 

• Sistem de stabilizare a temperaturii în inima camerei de măcinat 
Făina nu se modifică prin creșterea temperaturii prin măcinare, datorită unui sistem de răcire constant și eficient al morilor și a camerei de măcinat de ventilatorul piatră de moară și cel al motorului (ventilație dublă).

• Sisteme de reglare
Manipularea sitei este posibilă printr-un filet de precizie cu șurub pe piatră de moară. Controlul precis al fluxului de granulație în camera de măcinare este posibil printr-un șurub. 
 

Suport clienti Luni - Vineri: 8.30-17.00, Sambata si Duminica: Inchis

0767718977 contact@einstrumente.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!